Peree Bouwadvies B.V. is het ingenieursbureau voor bouwconstructies met oog voor detail, samenhang en structuur.

Sinds 1956 heeft het bureau zich ontwikkeld als een betrouwbare partner voor projectontwikkelaars, architecten, aannemers en institutionele beleggers, waarbij aanpalende diensten zoals bouwfysica, begroten en het nader uitwerken van bestekken tot een volledig bouwkundige uitwerking tot onze werkzaamheden behoort.

Een inspirerend enthousiast hoogopgeleid team van tekenaars, constructeurs en adviseurs vormen de kern van onze organisatie, waarbij zowel de kwaliteit van ons advies, als ook het klantgericht functioneren centraal staat. Met meer dan 50 jaar ervaring is Peree een constructief inspirerend en meedenkend partner op het gebied van o.m. bouwconstructies, bouwtechniek, bouwfysica, brandveiligheid en bouwkosten.

Door onze geografische goede ligging, zijn wij in staat om onze projecten in zowel Nederland als Duitsland op een efficiënte wijze te begeleiden.

Visie

Peree Bouwadvies B.V. is de adviseur voor bouwtechnische adviezen waarbij zowel de klant als ook het resultaat centraal staan.

Het is onze doelstelling om een bijdrage aan een economische, maatschappelijke en constructief verantwoorde ontwikkeling te leveren, waarbij het integraal ontwerp- en design proces middels BIM  tot een bovengemiddelde faalkansreductie leidt.

Het gebruik van duurzame middelen en verantwoorde keuzes en oplossingen dienen als fundament voor deze doelstelling.

peree arc en ciel deventer